Despre noi

Astronautul Roz își definește misiunea printr-un slogan inspirat - Călăuzele Tale Digitale. Acest motto reflectă rolul nostru esențial de a îndruma clienții în procesul dezvoltării produselor digitale de succes, oferindu-le ghidare și orientare în lumea digitală

line

Astronautul Roz este o companie specializată în dezvoltarea web personalizată. Compania oferă o gamă largă de servicii dezvoltate special pentru a satisface nevoile individuale ale clienților. Echipa noastră de experți în dezvoltare web și design are o experiență vastă atât în programare cât și în design. Scopul nostru este să ne dedicăm clienților noștri cu cea mai bună soluție web posibilă. Astronautul Roz oferă servicii complete de dezvoltare web, de la implementarea siteurilor web și crearea magazinelor online la proiectarea unor aplicații personalizate. Puteți opta pentru servicii dezvoltate special pentru a se potrivi nevoilor dvs. și obiectivelor de afaceri.

line

Pentru întrebări despre proiecte sau o discuție rapidă, vă rugăm să ne sunați, să ne scrieți in chat sau să ne trimiteți un email. Mulțumim că ați trecut pe la noi.

© Astronautul roz

contact@astronautulroz.ro
(+4)0759 993 340
Digital Pathfinder